Live aanwezig in chambres d'hote Les filles tresy

Grafilizz News   •   Augustus 3, 2020

L

ive aanwezig in een door mij gebouwde website!

Heb je als webdesigner ooit live gefigureerd in een website die je zelf hebt gebouwd? Ik had het geluk onlangs wel zo’n bijzondere ervaring te hebben…

Op vakantie, want ja, ook een vormgever heeft daar wel eens behoefte aan ;-[] Dus op naar Italië en op de terugweg afgesproken even een nachtje te gaan logeren bij een super leuke bed & breakfast in de Jura: Les Filles Tresy.

Hoe grappig is het dan dat je opeens live figureert in een door jezelf gebouwde en ontworpen website…!

Oh ja, hoe zit dat dan? Nou, via die ene klant, Karen van Dalsem, wordt je opeens aanbevolen aan een andere – toekomstige – klant, Nopher Elias, die een bed & breakfast blijkt te hebben en haar bestaande website wil verbeteren… Zo kwam het dat ik de website lesfillestresy.com opnieuw heb vormgegeven en gebouwd.

Live aanwezig in chambres d'hote Les filles tresy

Een van de leukste opdrachten

Dit was een van de leukste opdrachten van 2020, super fijn en tegelijk uitdagend! Dat kwam enerzijds door de eis een viertalige site samen te stellen, (gelukkig was daar een plugin voor, maar nog met een hoop gepuzzel…) aan de slag te gaan met een nieuw template Envato waarmee ik nog niet eerder had gewerkt, én een opdrachtgever die wist wat ze wilde, mij alle vertrouwen schonk, goede feedback gaf, alert was en meedacht. Het proces was af en toe net een partijtje ping pong zo snel volgden gedachten, ideeën, voorstellen en feedback elkaar over en weer op.
Onze gemeenschappelijke voorkeur voor veelkleurigheid gaf mij een extra kick waarmee ik ‘los ging’ en een vrolijke en bonte vormgeving voor de website heb toegepast.

Jarenlange ervaring met het samenstellen, schrijven en redigeren van bed & breakfastgidsen in een vorig werkleven, heeft een fundament gelegd dat me bij deze opdracht enorm goed van pas kwam. Zo viel alles op z’n plaats en, al zeg ik het zelf, maar ook volgens Nophert, het resultaat mag er zijn!

Dus wil je een lang weekend weg of vakantie houden in de Jura, ga dan beslist logeren bij deze authentieke en smaakvol ingerichte bed & breakfast met de super toegewijde gastvrouw Nophert. http://www.lesfillestresy.com

En… ja hé! Wanneer jouw website er ook niet meer uit ziet en dus opfrisser kan gebruiken, maak een afspraak voor een gratis 30 minuten sparringsessie! Mail me op info@ebgrafisch.nl of bel 063092490