WEBSITES

Een website is meer dan een uithangbord.

Wanneer je je website goed in elkaar zet of laat zetten, kun je er omzet mee genereren. Maar een website staat niet op zichzelf, want is een onderdeel van het totale promotie- en marketingplan van je bedrijf.
Ik heb me gespecialiseerd in WordPress met het thema AVADA waarvan ik intussen behoorlijk veel ins en outs weet.
Elke keer weer weet ik de lay-out zodanig aan te passen aan het specifieke ontwerp dat nodig is om jouw website die unieke uitstraling en structuur te geven en jouw eigen boodschap duidelijk, helder en toegankelijk te maken voor jouw doelgroep.
Je zult bij mij geen dertien in een dozijn ontworpen en gebouwde website geleverd krijgen, maar een website die op maat is gemaakt en onderscheidend is binnen jouw branche.

Het waarom van websites die ik bouw voor jouw bedrijf.

Het ontwerpen en bouwen van websites is een logisch gevolg van het ontwerpen en ontwikkelen van logo’s en huisstijlen. Ik doe dat met enorm veel plezier en zorg bij het ontwikkeltraject van de huisstijl meteen voor een optimale online aansluiting.

Een website is niet alleen maar een verzameling van informatie, maar heeft juist een goede lay-out nodig die aansluit bij de brand identity van elke onderneming. Ook online is het een must de visuele bedrijfsidentiteit van een onderneming consequent door te voeren. Het vergroot de herkenbaarheid en onderstreept de professionaliteit die je als bedrijf wilt uitstralen naar zowel je bestaande klanten als je prospects.


Daar horen dus een lay-out, typografie, kleurenpalet en het juist beeld bij, die overal consequent worden doorgevoerd.


Mini portfolio van enkele webdesigns

grafilizz website les filles tresy
Blik Online grafilizz grafisch ontwerp
raimond-hafkenscheid-grafilizz-grafische-vormgeving
zorgeiland grafilizz grafische vormgeving