WEBSITE

Een website is meer dan een uithangbord.

Wanneer je website goed is vormgegeven, met boeiende content en sprekend beeld, kun je er omzet mee genereren. Maar een website staat niet op zichzelf, want is een onderdeel van de totale promotie- en marketingcyclus van je bedrijf.
Ik heb me gespecialiseerd in WordPress met het thema AVADA waarvan ik intussen behoorlijk veel ins en outs weet.
Elke keer weer weet ik de lay-out zodanig aan te passen aan het specifieke ontwerp waardoor jouw website die unieke uitstraling en structuur krijgt. Een website waarop jouw eigen boodschap duidelijk, helder en toegankelijk is voor jouw doelgroep.
Bij mij geen website van dertien in een dozijn, maar een website op maat gemaakt en opvallend onderscheidend van de concurrent.

Waarom ik websites bouw voor jouw bedrijf.

Het ontwerpen en bouwen van websites is een logisch gevolg van het ontwerpen en ontwikkelen van logo’s en huisstijlen. Ik doe dat met enorm veel plezier en zorg bij het ontwikkeltraject van de huisstijl meteen voor een optimale online aansluiting.


Een website is niet alleen maar een verzameling van informatie, maar heeft juist een goede lay-out nodig die aansluit bij de brand identity van elke onderneming. Ook online is het een must de visuele bedrijfsidentiteit van een onderneming consequent door te voeren. Het vergroot de herkenbaarheid en onderstreept de professionaliteit die je als bedrijf wilt uitstralen naar zowel je bestaande klanten als je prospects.


Daar horen een logische lay-out, typografie, kleurenpalet en het juiste beeld bij. Wanneer overal consequent doorgevoerd, ontstaat eenheid in beeld en content.

Website lay-out ontwerp en bouw v.a. 2495,-

Mini portfolio website design

grafilizz website les filles tresy
Blik Online grafilizz grafisch ontwerp
raimond-hafkenscheid-grafilizz-grafische-vormgeving
zorgeiland grafilizz grafische vormgeving