FAQ items aan het laden...
VIP-DAG2024-05-20T20:15:26+00:00

EEN INTENSIEVE 1:1 VIP-DAG

 

Speciaal voor ondernemers met veel geld, maar weinig tijd
en een waslijst aan uitgestelde website of design issues!

 

In één werkdag help ik je uit de brand!

Een Snelle Service 1 : 1 VIP-Dag is:
– aan de slag met elkaar

– intensief en met volledige toewijding en aandacht
– help ik je
in één werkdag met het
 – oplossen van jouw opgestapelde issues!

Voor en Na de VIP DAG Vrouwen

Wat een heerlijke tijdbesparing

VIP DAG IS VOOR JOU

Review

VIP-Dag voor VitalityatFirst

Ik heb deelgenomen aan de VIP dag van Elise, een nieuwe dienst die ze in de markt aan het zetten is. Een hele dag, 8 uur lang, waar Elise je behandelt als een échte VIP en samen met jou klussen afwerkt, waar je steeds maar niet aan toe lijkt te komen. Uiteraard op het snijvlak van grafisch ontwerp, webdesign en tekst. Ik wist meteen waar ik haar voor in ging zetten: de transitie van mijn oude naar mijn nieuwe bedrijfsnaam, met bijbehorende aanpassingen op allerlei gebied. Social media banners, een digitale handtekening, een visual waarin letterlijk het oude logo overvloeide in het nieuwe voor op de homepage van mijn website. Ze kwam zelf met het voorstel voor een favicon (nog nooit eerder van gehoord).
Meteen bij de voorbereiding van de dag viel me haar gestructureerde aanpak al op. Eerst een telefonisch briefing waarin ze meteen haar aanpak en werkwijze uitlegde. Daarna volgde een prachtig overzicht met door haar overzichtelijk vorm gegeven: wat gaan we doen, hoe lang heb ik daar voor nodig en wat heb ik van jóu nodig.
Haar communicatie gedurende het traject is duidelijk en direct. Ze luistert goed en daardoor gaat schakelen snel en nog belangrijker: je ziet terug in beeld, wat je met haar in tekst hebt besproken. Heel fijn.
Verder valt haar gevoel voor humor op. Niet onbelangrijk als je een dag zo intensief samen werkt. En misschien ook leuk om te vermelden, dat ik deze dag met Elise volledig via what’s app communicatie en beeldbellen heb gedaan. Ik woon namelijk in Nieuw Balinge Drenthe en Elise in Den Haag.
Kortom: een mooie, productieve, leerzame dag. Ik heb me een echte VIP gevoeld!

VIP-Dag met Erica Roosenschoon , VitalityatFirst

Veelgestelde vragen

Ontvang ik vanaf het moment dat de VIP-Dag is gepland al voorstellen, of wordt alles op de VIP-Dag zelf gedaan?2022-11-08T19:51:12+00:00

De week voorafgaand aan de VIP-Dag zorg jij als opdrachtgever dat alle content (teksten en beeldmateriaal) wordt aangeleverd. Die heb ik nodig om tijdens de VIP-Dag te kunnen werken. In de prioriteitenlijst die we samen opstellen, wordt daarvoor de aparte kolom ‘Vooraf Acties opdrachtgever’ opgenomen. In de kolom ‘Werkzaamheden Elise’ geef ik aan welke tijd is ingecalculeerd voor zowel de werkzaamheden als het tussentijdse overleg met elkaar.

Krijg ik een overzicht van de acties die gedaan gaan worden?2022-11-08T19:46:16+00:00

Jazeker. Ik maak een prioriteitenlijst van de besproken werkzaamheden, per taak de tijdsindicatie – uitvoerend werk + overlegtijd – en duidelijkheid wie welke taken heeft. Die lijst nemen we eerst samen door voordat die definitief is om ermee aan de slag te gaan.

Kunnen alle werkzaamheden in een dag worden gedaan?2022-11-08T19:45:36+00:00

Om inzicht te krijgen in de omvang van de uitgestelde website issues en/of design zaken, maken we eerst een telefonische afspraak. Daarin bespreken we alle taken met als doel inzicht te krijgen in haalbaarheid in tijd om die issues al dan niet in een dag te kunnen oplossen. Zodra de lijst compleet is incl. tijdspanne, prioriteren we de werkzaamheden naar volgorde van belangrijkheid.

Waarom moet ik vooraf betalen?2022-11-13T18:19:11+00:00

Je betaalt meteen bij het plaatsen van je bestelling. Je koopt de VIP-Dag dus vooraf aan de uitvoering ervan. Vergelijk het met een aankoop die je online of in een winkel doet en die je pas ontvangt na betaling.

Wordt de VIP-Dag op locatie gehouden of online?2022-12-23T19:43:37+00:00

We werken die VIP-Dag online via Zoom en communiceren tussendoor via What’sApp of via videocall (Zoom, Teams of Meet). Je hoeft dus nergens naartoe en kunt gewoon op je eigen werkplek blijven zitten.
Tussendoor kun jij daardoor ook met je bedrijf bezig blijven. Maar… je dient wel 100% bereikbaar te blijven als voorwaarde om er tijdens de VIP-Dag alles uit te kunnen halen wat we hebben afgesproken om te realiseren. Dus écht stand-by zijn.

Hoe ziet zo’n VIP-Dag zelf er dan uit?2024-05-20T20:27:12+00:00

Afhankelijk van welke issues je gedaan wilt hebben kan dat er als volgt uitzien:

– Design issues

Elk onderdeel dat ontworpen moet worden bestaat uit de volgende stappen:

  1. ik ga aan de slag
  2. ik heb een ontwerp gemaakt en
  3. leg dat vervolgens aan je voor
  4. op basis van jouw feedback maak ik al dan niet aanpassingen

en dan herhalen stap 1. t/m 4. zich net zo lang tot we allebei tevreden zijn over het resultaat.

 

– Website issues

a. ik ga aan de slag

  1. per afgesproken issue maak ik aanpassingen
  2. vervolgens bespreken we die met elkaar
  3. op basis van jouw feedback maak ik al dan niet aanpassingen

en dan herhalen stap 1. t/m 3. zich net zo lang tot we allebei tevreden zijn over het resultaat.

 

Zo ‘pingpongen’ we de hele dag door in volgorde van prioriteit volgens de opbouw zoals we die hebben opgesteld in de lijst van werkzaamheden.

Wat nu, wanneer niet alle issues in een VIP-Dag kunnen worden gedaan?2022-11-03T17:11:21+00:00

Ik houd rekening met mogelijke aanvullingen wanneer in de praktijk blijkt dat er iets vergeten is of anders moet. Mocht nou blijken dat de werkzaamheden uitlopen en daardoor niet binnen een dag kunnen worden opgelost, dan kan er altijd een halve VIP-Dag worden bijgeboekt.
Maar in principe geldt: een goede voorbereiding is het halve werk dat weer gunstig is voor de meters die we tijdens de VIP-Dag willen maken.
Dat is en blijft de essentie van een 1:1 VIP-Dag.

Enthousiast geworden?
Wacht niet langer om jouw waslijst aan websiteklussen
en/of design issues in een dag op te lossen en…
Hit The Button!

Ga naar de bovenkant