Drie huisstijlontwikkelingen + website lay-out en bouw voor drie ondernemingen

“Elise heeft drie logo’s/huisstijlen voor mij gemaakt en drie websites. Tijdens het ontwikkelproces van mijn bedrijf dacht ze mee en stelde zich flexibel op. Fijn om met iemand samen te werken die echt MET JOU werkt aan nieuwe huisstijlen en websites”.

Karen van Dalsem, Blik Online
Dekkers & Blik logo visitekaartje

Logo en Visitekaartje Dekkers & Blik

Bureau Blik logo visitekaartje

Logo en Visitekaartje Bureau Blik

Blik Online logo visitekaartje

Logo en Visitekaartje Blik Online

Grafilizz logo variatie 3.2 horizontaal
Blik Online website mockup

Websiteontwikkeling BLIK Online

Mockup website Bureau Blik

Website Bureau Blik

Dekkers & Blik Mockup Website

Website Dekkers & Blik

Ontwikkeling huisstijl en website

Gerdien van Druten, De Ondernemerswinkel
Grafilizz logo variatie 3.6 horizontaal
Ondernemerswinkel Mockup Visitekaartje
Ondernemerswinkel Mockup website

Huisstijl en website ontwikkeling De Ondernemerswinkel

Huisstijlontwikkeling en website lay-out en bouw nieuwe onderneming

“Met Elise Bakker heb ik mijn huisstijl, logo en website mogen bouwen. En dat was een waar avontuur. Als je precies weet wat je wilt is het makkelijk. Maar als je jezelf als zelfstandige hebt uit te vinden dan is het vooral een zoektocht naar jezelf.
Elise heeft me daarin geweldig geholpen. Alle ruimte voor mijn eigen inbreng en ideeën. Met het ontwikkelen van een logo en het verder uitwerken daarvan naar een site. Strakke vertalingen naar concepten, en dienstbaar om deze met nieuw inzicht aan te passen. Dat was fijn werken. Geen gerommel, maar prachtig materiaal. Heel blij met het resultaat! Elise is echt een aanrader!”

Raimond Hafkenscheid, Raimond Hafkenscheid
Grafilizz logo variatie 3.3 horizontaal
Visitekaartjes Raimond Hafkenscheid

Raimond Hafkenscheid ontwikkeling logo huisstijl

Raimond Hafkenscheid facebook cover foto
Raimond Hafkenscheid website mockup

Raimond Hafkenscheid website design + bouw

Re-design logo op visitekaartje en website

“Mijn visitekaartje past goed bij me, daar heeft Elise voor gezorgd! Met weinig uitleg voelde ze goed aan wat ik bedoelde, gaf advies, toonde de mogelijkheden en gaf er haar creatieve touch aan. Heel blij mee! Ook mijn website heeft ze even flink te pakken genomen, voor het budget dat ik op dat moment ter beschikking had. Kortom, het is fijn werken met Elise!”

Jacobine van de Ree, Bien Future
Grafilizz logo variatie 3.6 horizontaal
Bienfuture Logo

Bien Future Logo

Bienfuture visitekaartje

VIP-Dag voor VitalityatFirst

Ik heb deelgenomen aan de VIP dag van Elise, een nieuwe dienst die ze in de markt aan het zetten is. Een hele dag, 8 uur lang, waar Elise je behandelt als een échte VIP en samen met jou klussen afwerkt, waar je steeds maar niet aan toe lijkt te komen. Uiteraard op het snijvlak van grafisch ontwerp, webdesign en tekst. Ik wist meteen waar ik haar voor in ging zetten: de transitie van mijn oude naar mijn nieuwe bedrijfsnaam, met bijbehorende aanpassingen op allerlei gebied. Social media banners, een digitale handtekening, een visual waarin letterlijk het oude logo overvloeide in het nieuwe voor op de homepage van mijn website. Ze kwam zelf met het voorstel voor een favicon (nog nooit eerder van gehoord).
Meteen bij de voorbereiding van de dag viel me haar gestructureerde aanpak al op. Eerst een telefonisch briefing waarin ze meteen haar aanpak en werkwijze uitlegde. Daarna volgde een prachtig overzicht met door haar overzichtelijk vorm gegeven: wat gaan we doen, hoe lang heb ik daar voor nodig en wat heb ik van jóu nodig.
Haar communicatie gedurende het traject is duidelijk en direct. Ze luistert goed en daardoor gaat schakelen snel en nog belangrijker: je ziet terug in beeld, wat je met haar in tekst hebt besproken. Heel fijn.
Verder valt haar gevoel voor humor op. Niet onbelangrijk als je een dag zo intensief samen werkt. En misschien ook leuk om te vermelden, dat ik deze dag met Elise volledig via what’s app communicatie en beeldbellen heb gedaan. Ik woon namelijk in Nieuw Balinge Drenthe en Elise in Den Haag.
Kortom: een mooie, productieve, leerzame dag. Ik heb me een echte VIP gevoeld!

Vitality At First - Erica Roosenschoon
Grafilizz logo variatie 3.6 horizontaal
vip dag email handtekening vitality at first

Vitality At First - email handtekening

Website vormgegeven en gebouwd met toepassing van bestaande huisstijl

“Elise heb ik ervaren als een expert op haar vakgebied als grafisch vormgever. Zij heeft de website van de TeamReisLeider prima weten vorm te geven. Het logo is door een andere vormgever geproduceerd maar heeft zij op een creatieve manier weten te positioneren op mijn website.

Elise heeft mij ook goed door het denkproces geleid door het stellen van vragen over wat het exacte doel van de site moet zijn. Ik kan Elise gezien bovenstaande van harte aanbevelen, maar ook omdat ze zich tijdens het hele ontwikkelproces en daarna klantvriendelijk en flexibel opstelt”.

De Teamreisleider - Hyacinthe van Emst
Grafilizz logo variatie 3.6 horizontaal
Mockup Website TeamReisleider

De Teamreisleider - Website layout vormgeving

Re-design logo Happy Kids Trainingen

“Elise heeft voor mij een nieuw logo en visitekaartjes ontworpen. Het is heel prettig samenwerken met Elise. Zij neemt alle tijd en is altijd bereid vragen te beantwoorden. Ook op het moment dat het even moeilijk is om een definitieve beslissing te nemen. Elise staat open voor allerlei suggesties, maar geeft ook duidelijk advies over wat wel en niet werkt. Ik ben heel blij met het resultaat!”

Happy Kids Trainingen - Yvonne van Driel
Grafilizz logo variatie 3.4 horizontaal
Oude logo Happy Kids

Happy Kids Logo - oud

Happy Kids Logo Nieuw

Happy Kids Logo - nieuw

B&B Les Filles Tresy Website total makeover zowel qua uitstraling als lay-out

“Op aanraden van een andere klant van Elise haar gecontacteerd voor het maken van een website voor een B&B. wegens omstandigheden ging het destijds niet door. Maar op zeer prettige wijze bleef Elise contact houden en interesse in het project. Nu was de mogelijkheid en de tijd om de website te hervormen. Het rechtstreekse contact, de vlotte wisselwerking en het zeer openstaan voor input maakte Elise tot een waar genoegen om mee te werken. Ik spring redelijk in de details en niet de hoofdlijnen, maar Elise wist overal raad mee en een oplossing te vinden. Met als resultaat een (als zeg ik het zelf) PRACHTIGE website. Goed functioneel maar ook qua design mooi gecombineerd van haar kunnen en mijn foto’s om die juiste sfeer neer te zetten. Ik beveel haar ten harte aan!”

Nophert Elias, Chambres d'Hôtes Les Filles Tresy
Grafilizz logo variatie 3.6 horizontaal
Les Filles Tresy website mockup

Chambres d'Hôtes - Les Filles Tresy

Website lay-out en -bouw voor nieuwe onderneming

“Elise heeft op een creatieve en deskundige manier mijn website gerealiseerd. En daarin gaat ze verder dan alleen in opdracht iets doen. Elise verdiept zich in haar klant en denkt écht mee in het hele proces. Wat ik heel fijn vind is dat ze het niet schuwt om dingen niet te doen als ze vind dat het niet past. Van het hele technische aspect tot de invulling van de content ben ik op een professionele manier begeleid en geholpen. Ik ben heel blij met haar ontwerp. De lay-out is prachtig en past ook bij de uitstraling die ik met mijn bedrijf wil neerzetten. Elise is betrokken bij haar klant en heeft een passie voor haar vak”.

Christine Schlette, Het Bureau van C
Grafilizz logo variatie 3.4 horizontaal
Het Bureau van C website mockup

Het Bureau van C

Huisstijlontwikkeling

“Elise is een echte vakvrouw. Zij is enorm creatief, denkt mee, adviseert en schroomt niet vanuit haar ervaring en vakkennis haar mening te geven. Ik werk graag met haar samen en het opvolgen van haar adviezen heeft nog nooit verkeerd uitgepakt. Daarnaast is Elise prettig om mee samen te werken en je kunt altijd van haar op aan. Ik kan haar van harte aanbevelen!”

Kitty van Trilsbeek, De Volksbond Amsterdam
Grafilizz logo variatie 3.3 horizontaal
Grafilizz logo variatie 3.3 horizontaal

Huisstijlontwikkeling

“Elise Bakker: een grafisch ontwerper met een bijzonder inlevingsvermogen. Elise kan goed luisteren, neemt de omgeving waarin zij werkt nauwkeurig in zich op en vertaalt haar bevindingen vervolgens op treffende wijze naar een passende ontwerplijn. Zij is (sociaal) betrokken, precies, consistent, communicatief en haalt de deadlines! Elise heeft de huisstijl van Stichting Volksbond Amsterdam gemoderniseerd en dit proces met zeer scherp oog voor detail naar volle tevredenheid begeleid en afgerond”.

Carmen Salvador, De Volksbond Amsterdam
Grafilizz logo variatie 3.6 horizontaal
mockup huisstijl de Volksbond

De Volksbond Amsterdam

De Volksbond Amsterdam

Flyer – dubbelzijdig full colour

“Elise Bakker heeft voor mijn bedrijf www.top3localspots.nl de flyer ontwikkeld die ik gebruik voor mijn advertentie verkoop aan lokale bedrijven. Omdat ik geen professional ben in het maken van een flyer heb ik mijn verhaal aan Elise uitgelegd. Zij is aan de slag gegaan en is zelf met extra ideeën gekomen (ook aan de dingen waar ik niet aan heb gedacht) en heeft een voorbeeld opgestuurd! Het was ver boven mijn verwachtingen wat zij heeft gemaakt. Een aantal kleine aanpassingen vanuit mijn kant en daardoor heb ik mijn perfecte flyer. Deze kan ik nu gebruiken in mijn verkoop gesprek en het werpt zijn vruchten af.”

NB: Helaas bestaat het bedrijf Top 3 Local Spots inmiddels niet meer.

Marnix van Slingerlandt, Top 3 Local Spots

Top 3 Local Spots