HUISTIJL

Wanneer het goed is toegepast, is de huisstijl in alle uitingen van je bedrijf terug te vinden. Vanaf je visitekaartje tot en met de voorgevel van je kantoor.

Een goed doorgevoerde huisstijl is zichtbaar in alle haarvaten van je bedrijf. Het karakter, de visie, de mentaliteit hebben dan overal dezelfde herkenbaarheid waardoor jouw waarde en vakmanschap continue op het netvlies van je klanten en prospects blijft staan.
Ik help je verder met het verbeteren van het visuele ‘smoel’ van je bedrijf.
“Een herkenbaar smoel is het doel van elke visuele identiteit”

De vormgeving die ik bied houdt niet op bij een logo, huisstijl en website. Het vervolg is minstens zo belangrijk wil je in beeld blíjven, klanten blíjven trekken en omzet genereren. Door middel van een gestructureerde aanpak kan ik je helpen jouw huisstijl actief in de markt te zetten.

Je reputatie, je visie, je bedrijfsfilosofie, je vakmanschap, alles hangt samen met elkaar en komt terug in een herkenbare visuele uitstraling die niet alleen het gezicht van je bedrijf bepaalt, maar ook de toon waarop je spreekt, oftewel ’tone-of-voice’, jouw specifieke manier van doen naar buiten toe en hoe je jouw doelgroep gericht aanspreekt.

Huisstijlontwikkeling v.a. 3500,-