Dat was de gefrustreerde kreet van een ondernemer die ik onlangs hielp met een website issue. Het probleem, een ontbrekend linkje waardoor er een zgn. 404-Page Not Found!!! pagina verscheen, kon gelukkig snel worden verholpen. Ik haat WordPress want ik begrijp er niets van… Voor de een is het onoverkomelijke ellende. Voor de ander, is het snel opgelost. Gelukkig maar!

Website hulp

Ik vind het heerlijk om ondernemers te helpen met website issues waar ze zelf maar niet uit komen. Het kost ze veel tijd, een lading ergernis en ook nog eens verspilde energie. Bovendien tijd die ze anders nuttig aan en in hun eigen bedrijf hadden kunnen besteden. Dus weg met de kreet ‘Ik haat WordPress’.

Altijd een oplossing

Uit ervaring weet ik dat er áltijd een oplossing is voor welk probleem dan ook. Ik weet behoorlijk veel van WordPress en diverse thema’s. Kennis en vaardigheid die ik door de jaren heen heb opgebouwd met het ontwerpen en bouwen van WordPress websites met behulp van de thema’s Avada en Elementor.
Kom ik er niet een, twee, drie uit? Dan raadpleeg ik de officiële bronnen van WordPress en de betreffende thema’s of troubleshooting hulpbronnen van diverse technische fora.
Zijn er echt heftige technische issues, dan laat ik dat altijd op tijd aan de klant weten en raadpleeg technische partijen waarmee ik samenwerk.

Je website up-to-date houden, hoezo dan?

Intussen heb ik een klantenbestand opgebouwd van ondernemers waarvan ik de websites onderhoud. Updates van WordPress versies en plugins en updaten van de PHP versie via hun hostingbedrijf. Allemaal belangrijk om regelmatig up-to-date te houden waardoor de veiligheid van de websites gewaarborgd blijft.
Maar ook help ik ze met kleine klusjes zoals: toevoegen/wijzigen beeldmateriaal en video’s; doorlinks toevoegen en gebroken links herstellen; nieuwe pagina’s aanmaken en de menustructuur aanpassen; beeldmateriaal SEO-proof te maken; lay-out verbeteren of aanpassen aan gewijzigde content; leesbaarheid verbeteren; plugins installeren en activeren etc.

Hoe hangt jouw website er nu bij?

Is jouw website up to date? Alles pico bello in orde en helemaal veilig? Ben je helemaal content met de samenstelling van je pagina’s de inhoud en het beeldmateriaal? Uitnodigend en helemaal met de juiste uitstraling van je bedrijf? Met veel bezoekers die je weggever downloaden en/of producten of diensten van je afnemen? Dan zeg ik verder niets meer haha!

Maar… heb je nu een knagend gevoel van herkenning en ‘haat’ jij WordPress ook zo erg? Of weet je het misschien allemaal wel maar heb je enórm last van uitstelgedrag of heb je domweg niet genoeg tijd en staat je website er steeds treuriger bij met verouderde informatie, trieste lay-out; gedateerde teksten en foto’s, verouderde plugins, uitgestelde updates… nul komma nul bezoekers? Oef! Dat wordt oppassen geblazen!

Maak nu eerst even een van de volgende afspraken met jezelf

  1. Ik ga deze week toch écht tijd vrijmaken en nou eindelijk – zelf – mijn website onder handen nemen.
  2. Nee, ik kom er toch echt niet aan toe en schakel professionele hulp in om mijn website weer veilig te maken!
  3. Eigenlijk wil ik eerst een website-screening waarmee ik inzicht krijg in de bottlenecks van mijn website

It’s up to you darling!

Maar geef jezelf de kans om je website te verbeteren en vervolgens up-to-date te houden.
Zomertijd is komkommertijd, maar tegelijkertijd het ideale moment om achterstallig onderhoud aan je website te doen zodat die helemaal klaar is voor het nieuwe seizoen!

Kom je er niet uit? Hulp is zó geregeld. Bel me op 0630924790 of stuur me een mailtje info@ebgrafisch.nl Dan overleggen we eerst even waar je met je website tegenaan loopt en zodat we meteen helder hebben waarmee ik jou het beste kan helpen. En, wanneer je echt geholpen wil worden, dan heb ik een mooi aanbod voor je. Meer weten? Neem contact op.

Hoor ik gauw van je?
Ciao, Elise