BESTEL METEEN
DE CREATIEVE DIENST
VAN JOUW KEUZE

Creatieve diensten in overzichtelijke pakketten.
Laat grafische vormgeving makkelijk en zonder gedoe communiceren voor jouw bedrijf.

Tarief All the way huisstijl logo website 4995 euro
Tarief Expert huisstijl logo 4295 euro
Tarief Look 4 Me Website 2495 euro
Tarief Starter Logo 1795 euro
Tarief Inzicht Huisstijlcheck 595 euro

Plaats de bestelling van jouw gekozen creatieve dienst. Binnen 24 uur ontvang je de bevestiging.
Aansluitend neem ik contact met je op om een afspraak te maken. Daarin bespreken we welke ideeën en wensen je hebt m.b.t. het jouw gekozen pakket, de planning en het plan van aanpak. Is alle informatie compleet dan stel ik op basis daarvan de offerte op. Zodra ik die ondertekend retour heb ontvangen ga ik voor jouw project aan de slag.

    NB: Genoemde prijzen zijn vaste prijzen incl. briefing, plan van aanpak, planning en uitvoering.

    Alle diensten worden geleverd op basis van Algemene Voorwaarden BNO waaronder ik mijn diensten lever.