BNO Beroepsvereniging Nederlandse Ontwerpers

BURO Grafilizz – BNO-Algemene Voorwaarden

BNO
Beroepsvereniging
Nederlandse
Ontwerpers

“Wat is het voordeel om lid te zijn van de BNO, zowel voor mij maar ook voor jou als opdrachtgever?”

Meteen nadat ik in 1994 was afgestudeerd als grafisch vormgever aan de KABK – de Koninklijke Academie Beeldende Kunsten Den Haag – ben ik lid geworden van de BNO. Zo’n lidmaatschap van een beroepsvereniging heeft als voordeel dat je ondersteuning kunt krijgen op zakelijk gebied bij het runnen van je praktijk als grafisch vormgever. Opgeleid worden tot grafisch vormgever is een, maar het runnen van een business is twee. BNO voorziet in dat hiaat met alle praktische en nuttige ondersteuning wanneer je als vormgever je eigen praktijk draait.

Van begin af aan heb ik veel hulp gehad o.a. bij het opzetten van mijn ontwerppraktijk, het schrijven en op de juiste manier samenstellen van offertes op basis van de Algemene Voorwaarden BNO. Ook de indeling in fases van het ontwerptraject dat meteen duidelijkheid schept voor de samenwerking met een opdrachtgever.

Super nuttig, tot op de dag van vandaag, maar ook nuttig voor opdrachtgevers want die zijn gegarandeerd van eerlijk zakendoen met een vormgever op basis van duidelijke afspraken zonder trucs, zonder gesjoemel of vage praatjes en zonder valse verwachtingen.

Zakendoen op basis van vertrouwen, heldere afspraken en passend resultaat waar iedereen blij van wordt.

Verdiep je hier in de voorwaarden op basis waarvan wij met elkaar zaken doen:
BNO Algemene Voorwaarden